Despre noi

Cu o experienta de peste 32 de ani in dezvoltarea si productia de cosmetice naturale pentru fata, corp si par, Thalia ocupa un renume de prestigiu in peste 15 tari din Europa.

Departamentul de cercetare si dezvoltare Thalia (Akten Cosmetics) a obtinut drepturi de brevetare pentru ingredientul principal din samponul anticadere - Phitocomplex AHL, fiind o materie prima unica obtinuta din amestecul a 24 de tipuri diferite de plante, care dovedeste eficacitate sporita impotriva caderii parului, conferind fortifiere si vitalitate.

Thalia produce cu pasiune si responsabilitate produse cu extracte 100% naturale, tehnologice, inovatoare si de inalta calitate. Produsele Thalia nu contin parabeni, parafina, SLS-SLES, grasimi animale, conservanti artificiali, formol, silicon, DMDM Hydantion si alte ingrediente daunatoare, sunt testate dermatologic si adecvate PH-ului pielii, putand astfel fi folosite in siguranta.

Facilitatile de productie integrate in conformitate cu standardele ISO 9001, certificatele GMP (Good Manufacturing Practice) si HALAL (Human Health Products), garanteaza seriozitatea si calitatea produselor, precum si importanta acordata clientilor..

despre-noi-thalia